• Op een werkdag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €75
  • Bel ons op: 0593-525030

Verzend- en retourkosten

Verzenden

Kan ik mijn bestelling ook in de winkel ophalen?
U kunt de bestelling ook zelf ophalen bij ons in de winkel. Wilt u hier gebruik van maken, dan kunt u dat aanvinken tijdens het afrekenproces. Wanneer u het product bij ons in de winkel ophaalt, worden er vanzelfsprekend geen verzendkosten gerekend.

Worden er verzendkosten berekend? 
Wij rekenen geen verzendkosten voor alle bestellingen boven de €75,-. Wij brengen €4.95 in rekening bij een bestelling onder de €75,-:

Retouren

Indien u goederen retour wenst te sturen, dan dient u deze te verpakken in de oorspronkelijke doos (indien mogelijk) welke goed moet worden afgesloten. De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Het pakket kan retourgestuurd naar onderstaand adres:

Shoebox Mode
Brinkstraat 36-38
9411KN Beilen

Kan ik mijn bestelling ook retourneren in de winkel?
U kunt uw pakketje in onze winkel retourneren. In dit geval geldt ook dat de artikelen alleen worden geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd (behalve wanneer het beschadigd binnen gekomen is), ongebruikt en voor zover mogelijk in originele verpakking verpakt zijn, met aangehecht prijskaartje. Wij sturen het pakketje voor u terug en u krijgt zo snel mogelijk uw geld retour gestort op de rekening waarmee u betaald heeft. In dit geval rekenen wij geen retourkosten.

Welke kosten worden er gerekend voor het retour zenden?
De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening tenzij het een productklacht betreft.