• Op een werkdag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €75
  • Bel ons op: 0593-525030
Naar boven

Outside The Box

Outside The Box, bewust, inspirerend, comfortabelOutside The Box


Wat leuk om een nieuw concept neer te zetten in Beilen. Na 15 jaar The Top denk ik dat het tijd is voor iets anders. Een andere manier van benaderen..             

1981 begonnen met een klein winkeltje, samen met mijn ouders. Met mijn moeder runde ik de winkel. We zijn we na een jaar al verhuisd naar een groter pand en 7 jaar daarna  heb ik  de zaak van mijn ouders overgenomen, ondertussen zaten we in het pand waar Shoebox Beilen nog steeds is. Naast schoenen vond ik het al snel leuk om leren kleding te verkopen en daar hoorde weer leuke blouses bij. Zo breidde de collectie zich uit. Op een gegeven moment kwam tegenover Shoebox  " de  bank " te koop en dat was het begin van The Top.Een nieuw concept


En in 2019 was het tijd voor een  nieuw concept. OUTSIDE THE BOX lifestyle concept waarin wij bouwen aan langdurige klantrelaties die onze liefde en inzet ten aanzien een duurzamer aanpak delen. Bewust van elkaar, de omgeving, de planeet. Wij kijken kritisch naar onze collecties en werken voor een groot deel samen met Nederlandse leveranciers die vooral in Europa produceren. Mode die mooi staat en lekker zit. 

Nieuwe collectie bij Outside The Box


Of je nu opzoek bent naar een fijne jeans, een mooie jurk of gewoon wat nieuws, bij Outside The box slaag je altijd! Met kledingmerken als Yaya, Nukus, 10Days, Catwalk Junkie en Fabienne Chapot slaag je altijd. De mooiste schoenen hebben we van Woden en Duuo.

Voor mooie sieraden kan je ook bij ons slagen. Wij hebben een uitgebreide collectie van My Jewellery deze bestaat uit oorbellen, armbandjes en kettinkjes. Ook hebben wij sieraden van A Beautiful Story, deze sieraden worden met de hand gemaakt in Nepal, dit allemaal op een verantwoorde en duurzame manier.

De leukste woonaccessoires hebben wij van het lifestyle merk Zuss (opgericht door 2 Nederlandse zusjes) bestaat uit stoere en eigenwijze items, koken/wonen/mooi makers.OUTSIDE THE BOX lifestyle concept


Kleding, schoenen, sieraden, home artikelen, JE BENT WAT JE DRAAGT....... bewust, inspirerend, comfortabel.   Een andere manier van benaderen.

Outside The Box
Brinkstraat 47
9411 KL beilen
0593543521


En vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram voor meer inspiratie en updates!  

                                                            

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30 uur
Woensdag 9.30 - 17.30 uur
Donderdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag 9.30 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur