• Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030
Naar boven

YAYA

(34) (34 artikelen)
YAYA

YAYA een merk met positief gevoel

De fijne collectie van YAYA kan je op onze webshop kopen, maar de collectie hangt ook in de Shoebox in Meppel en in The Top in Beilen. De online collectie kan afwijken van de collectie die wij in onze winkels hebben. Dit Nederlandse merk is in 1992 opgericht met veel humor, een positief gevoel en creativiteit. Liefde, lachen en veel koffie zijn de drijfveren van dit mooie modemerk.

Casual met een vrouwelijke twist, dat is YAYA

YAYA brengt meerdere collecties per seizoen uit en is een basis voor elke garderobe. De inspiratie wordt gehaald uit het reizen en het verzamelen van kleine schatten van over de hele wereld. Zo ontstaat een nonchalante, vrouwelijke collectie van t-shirts, blouses, vesten en broeken met een edgie randje.
Oost, west, thuis best. YAYA is niet alleen een merk, het is een manier van leven. Ondanks dat ze geloven in het vele reizen heb je maar één thuis.

De nieuwe voorjaarscollectie YAYA

De nieuwste voorjaarscollectie van Yaya bestaat uit kobaltblauw, wit, grijs en zilver. Natuurlijk met hier en daar een print of een streepje, maar altijd subtiel zoals Yaya dat kan. Er is voor iedereen wat te kiezen, de collectie is weer heel uitgebreid, van sportief tot netjes, maar allemaal in de echte Yaya stijl.
Vanaf dit voorjaar kun je bij Shoebox in Meppel ook terecht voor de prachtige homeware collectie van Yaya. Denk hierbij aan prachtige materialen en verfijnde designs, zoals je ook van de kleding van Yaya gewend bent. 

Koop YAYA in de winkel en online

Zowel mode als lifestyle producten van YAYA kan je vinden Shoebox in Meppel. De mode collectie vind je natuurlijk bij The Top Beilen. Voor vragen neem contact met ons op.


Yaya en andere mooie fashion merken shop je bij Shoebox Mode