• Op een werkdag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030
Naar boven

YAYA

(79) (79 artikelen)
YAYA

YAYA een merk met positief gevoel

Dit Nederlandse merk is in 1992 opgericht met veel humor, een positief gevoel en creativiteit. See you in Yaya! Liefde, lachen en veel koffie zijn de drijfveren van dit mooie modemerk.

Casual met een vrouwelijke twist, dat is YAYA

YAYA brengt meerdere collecties per seizoen uit en is een basis voor elke garderobe. De inspiratie wordt gehaald uit het reizen en het verzamelen van kleine schatten van over de hele wereld. Zo ontstaat een nonchalante, vrouwelijke collectie van t-shirts, blouses, vesten en broeken met een edgie randje.
Oost, west, thuis best. YAYA is niet alleen een merk, het is een manier van leven. Ondanks dat ze geloven in het vele reizen heb je maar één thuis.

De nieuwe voorjaarscollectie YAYA

De nieuwste voorjaarscollectie van Yaya bestaat uit mooie naturellen. Natuurlijk met hier en daar een panterprintje of een streepje, maar altijd subtiel zoals Yaya dat kan. Er is voor iedereen wat te kiezen, de collectie is weer heel uitgebreid, van sportief tot netjes, maar allemaal in de echte Yaya stijl.

Koop YAYA in de winkel en online

Kom je liever live shoppen, de gehele collectie van Yaya vind je bij Outside The Box in Beilen. Voor vragen neem contact met ons op.


Yaya en andere mooie fashion merken shop je bij Shoebox Mode