• Op een werkdag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €75
  • Bel ons op: 0593-525030

Trends voorjaar/zomer 2020

Door Lianne - 20 maart 2020 - Trends

Clean Fashion


We zijn ons ervan bewust dat er iets moet gebeuren in ons consumptiegedrag. Fast Fashoin is geweest, niet meer van nu. Vul je kast met perfecte basics.

In deze trend zie je veel naturellen, bruinen en lichte pastelkleuren. De perfecte basis hierbij is een mooi pak, durf dit ook los van elkaar te combineren. De blazer met een mooie lange jurk, de pantalon met een goede blouse of mooie trui.

 


When Nature Calls


We zijn altijd bereikbaar en hebben altijd haast, we zitten gemiddeld meer dan 3 uur met onze telefoon in de hand! De tegen beweging hiervan komt op! We gaan de natuur in en genieten van de rust. Ook designers zoeken inspiratie in de natuur.

Denk hierbij aan groenen, beige en ecru, schoenen met grove onderwerken of bergschoenachtige sluitingen. Het gaat om het comfort, de kleding moet soepel en comfortabel zijn.

 


Sporty Summer Vibes


Denk aan de 90’s, hippie chic en festival looks. De kleding is oversized, een stoer groot spijkerjack, veel tie-dye en felle kleuren. De look die je in de jaren 90 veel zag in een kleurenpallet van nu!

Veel jeans gecombineerd met jeans en mooie oversized sweaters. Ook de sneakers mogen bij deze trend niet ontbreken!

 


Never Ending Summum


Het ultieme zomergevoel! Mooie prints, patronen die we uit andere landen en culturen lenen. Een fijne mix van warme tinten. Combineer juist een print met een andere print, het mag allemaal.

Je ziet veel lange jurken in combinatie met een mooie tui en vest. Ook westernlaarzen passen perfect in deze trend!